Voor bedrijven Een dreamteam van digitals

U wilt een uitdaging te lijf gaan. Op strategisch of creatief terrein. Daarvoor zoekt u een communicatiepartner met ijzersterke ideeën en een helder plan van aanpak. Gevonden!

Een collectief als flexibel alternatief

Massis is een collectief van zes gedreven freelancers met een aansluitende expertise. Samen leveren we bijna dezelfde service als een digitaal bureau – maar dan een tikje anders.

Het liefst gooien we al onze skills voor u op één hoop: van strategie en design tot copywriting, fotografie of development. Of u schakelt één freelancer in voor een afgelijnde opdracht.

Werken doen we voor bedrijven die aan hun merk betekenis willen geven. Voor ondernemers die bakens willen verzetten. Voor wie verhalen ziet als de ziel van digitale communicatie.

f

Dit staat u te wachten

Of u nu een nieuwe website wilt bouwen, uw verhaal beter vertellen of uw corporate branding een make-over geven: met een dreamteam van vaste freelancers kijken we uw uitdaging recht in de ogen.

Verwacht zes trappelende digitale trekpaarden die hun energie halen uit samenwerken en creatieve oplossingen bedenken. Plus een ervaren projectmanager die de rodeo in goede banen leidt.

Dit staat u niet te wachten

Een bandeloze Spaanse herberg, of nog erger: een Mexicaans leger. Zie ons liever als uw Zwitsers zakmes: een wendbare en compacte oplossing om vlotte manier veel dingen gedaan te krijgen.

Verwacht uit onze mond geen lawine aan marketinglingo. Wel heldere taal van beslagen professionals die weten hoe ze aan een merk moeten bouwen — en aan sterke connecties.

Waarom Massis?

Een stabiel team Senior professionals Rechtstreekse lijnen Geen 9-to-5-vibes Lage overheadkosten Uitgebreid netwerk

Creatief talent aan de bron

Misschien hebt u voor uw project geen veelzijdig team maar wel één specialist in één domein nodig. Daarom kunt u bij elk van onze freelancers ook apart terecht voor advies of ondersteuning.

Hebben we zelf niet de juiste expertise in huis? Dan kunnen we u vast een bekwame collega uit ons netwerk aanraden.

Massis is een gespierd collectief van senior experts in creatieve communicatie. Merken met een digitale mindset geven we samen strategisch advies, een herkenbare smoel en een heldere stem.

Research Strategie Branding
Design User Experience Development Verbal identity
Storytelling Copywriting

Samenwerken?

Stel u voor. Een hele hofhouding van strategen, designers, schrijvers en developers aan uw voeten, die met gebundelde kracht uw vlag hijsen. Interesse in een imperium?