Over Massis Gespierd collectief van
creatieve freelancers

De brains achter uw digitale strategie. De ballen onder uw branding. De schrijfarm van uw marketingteam. Zes paar ogen op uw gat. Dát is Massis.

Samenwerking als superlijm

Massis is een team van freelancers met een complementaire skillset en een gedeelde visie op digitale communicatie. Stuk voor stuk beslagen experts in hun vakdomein. Samen een dreamteam voor uw project.

Co-creatie is sinds dag één de superglue van ons collectief. Nog het liefst combineren we voor u al onze skills en knowhow: van strategie en UX tot branding en design, copywriting, fotografie en webdevelopment.

Waarom Massis?


Uit onze mond geen lawine aan buzzwords. Wel concreet advies van professionals die weten hoe ze een merk moeten bouwen of versterken.


Sterk team

Misschien ruikt uw branding stilaan belegen, is uw website na jaren gedateerd of zit de mot in uw merkverhaal. Wat uw uitdaging ook is: met een kras team van freelancers scharen we ons achter uw project.

Strak plan

Wij geloven dat de beste ideeën ontstaan vanuit strategische inzichten. Hou ons tegen of we fileren zonder pardon uw doelgroep, benen uw organisatie uit of persen uw concurrenten door de molen.

Straf werk

Via een creatief proces smelten we inspiratie en diepere inzichten uit research om tot achttienkaraats ideeën. Alleen de meest vernuftige hersenkronkels zetten we voor u op papier. En daarna ook op poten.

Creatieve coworking

Massis is gegroeid uit een kliek freelancers die vroeger hun pantoffels stalden bij coworking Studio Massis. Tien jaar later en drie lettergrepen minder trekken we nog altijd aan hetzelfde zeel. En dat gaat hard.

Vanuit een inspirerende werkplek in centrum Gent bouwen we samen of solo aan uiteenlopende projecten voor startups en gevestigde waarden. Een persoonlijke en toegewijde stijl is wat elk van ons typeert.

Freelancer? Sluit u aan bij Massis!

John als inspiratiebron

John Massis was een Gentse krachtpatser. Een ouderwetse volksheld zoals er geen meer van de band rollen. Spierbundel. Circusartiest. Tandacrobaat. Zeg maar een onversneden legende.

Hij plooide ijzer alsof het karton was. Tilde auto’s op met zijn gebit. Trok een trein van 30 ton voort op pure oerkracht. Mensen kwamen van heinde en ver om de Hercules van Gent te zien.

Het is onbegonnen werk om de gigantische voetafdruk te vullen die John Massis achterliet. Wel is zijn onverzettelijkheid een bron van inspiratie bij elk project waar we samen onze tanden in zetten.

Massis, wie?

Gluur binnen